"Laster..."

Flytjenesten

Om flytjenesten

Flytjenesten er organisert av Norsk Aero Klubb og utføres frivillig av en gruppe piloter i klubben.
Flytjenesten kan på oppdrag fra Politi, Hovedredningssentralen eller fra organisasjoner som Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp, foreta flysøk og flyovervåkning. Tjenesten skal være et supplement til profesjonelt flysøk, og vi kan operere parallelt og i samarbeide med slik tjeneste. Røros flyklubb er en av circa 30 klubber i Norge som tilbyr slik tjeneste. Total deltar ca. 250 flygere i norske flyklubber i dette frivillige arbeidet.

Oppdrag

Flytjenesten er organisert av Norsk Aero Klubb og utføres frivillig av av gruppe piloter i klubben.
Flytjenesten kan på oppdrag fra Politi, Hovedredningssentralen eller fra organisasjoner som Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp, foreta flysøk og flyovervåkning. Tjenesten skal være et supplement til profesjonelt flysøk, og vi kan operere parallellt og i samarbeide med slik tjeneste. Røros flyklubb er en av circa 30 klubber i Norge som tilbyr slik tjeneste. Total deltar ca. 250 flygere i norske flyklubber i dette frivillige arbeidet.